Storborg Foredrag og Fitness
Maria Zelina Storborg

Maria Zelina Storborg

Dans og livsglæde er fællesnæveren for alle Maria Zelinas aktiviteter både indenfor dans og fitness, foredrag, bøger m.v.

DANS OG FITNESS

Glad bevægelse

Erfaren instruktør i bl.a. dancefitness og yoga. Hun har mere end 27 års undervisningserfaring, derunder 13+ år indenfor dancefitness. Hendes certificeringer strækker sig fra Zumbas mange specialer over Ballroom Fitness, CrossDance, Jumping Fitness, Circl Mobility, Yoga til Fitness Instruktør og meget mere.


Fast ugentlig undervisning I Åstrup Fitness i Grenaa og PureGym Risskov.


Årligt dance-retreat på Marbella Fitness Camp i Sydspanien sammen med bl.a. Michael Olesen - kendt fra Vild Med Dans.


Maria Zelina er kendt for at undervise med stor danseglæde, sensualitet og smittende energi. Hun lægger vægt på at dans og bevægelse er for alle - uanset erfaring, fitness-niveau og koordinations evne. For hende handler det om at opleve glæden ved musik og bevægelse.

FOREDRAG

Skab energi

Psykoterapeut med speciale i energipsykologi. Har arbejdet med selvudvikling i ca. 25 år og undervist i energipsykologi i over 20 år og har specialiseret sig i at forklare dette energetiske verdensbillede samt give redskaber derfra til begyndere.


Har været højskolelærer og viceforstander på Væksthøjskolen på Djursland igennem 17 år.

Højskolen beskæftede sig med personlig og spirituel udvikling og i den forbindelse, har Maria Zelina erhvervet sig stor baggrundsviden fra mange forskellige terapeutiske og spirituelle retninger.


Derudover er hun vokset op i et spirituelt miljø og har modtaget individuel spirituel vejledning hele livet. Hun er datter af astrolog, forfatter og højskoleforstander Vita Storborg, som hun i mange år har arbejdet tæt sammen med.

BØGER

Energipsykologi

Bogen ”Det handler i virkeligheden kun om energi” udkom første gang i 2013 og er siden udkommet i en udvidet 2. udgave. Bogen beskriver energipsykoligen og redskaber til at arbejde med din i eget liv."Mini-Drømmeleksikon" og arbejdsbogen "Hvad drømmer du om?" udkom i 2021. Baseret på Drømmeleksikon, som Vita Storbrg udgav i 1993, men opdateret både indholdsmæssigt og rent grafisk.


Maria Zelina er også redaktør på bøgerne "Projektioner", "Metoden" og ”Karma og Karma-astrologi”.


Alle bøger er udgivet på eget mikro-forlag Forlaget Uranus.


Maria Zelinas næste bog "Gør livet til en dans! er under udarbejdelse.

Maria Zelina  privat


Maria Zelina er født i 1977, gift med Brian og mor til datteren Gabriella, der nu er voksen. Familien er bosiddende i Grenaa.


Stor ledelseserfaring, har arbejdet 17 år som administrator og viceforstander på Væksthøjskolen.

Har bl.a. en kontoruddannelse, Højskole Pædagogisk Uddannelse og er eksamineret HR-konsulent.

Arbejder nu som Head of Costumer Experience for Danmarks største solkæde fra hovedsædet i Grenå.


Aktiv i lokalt foreningsarbejde bl.a. som formand og primus motor for Åstrup Fitness og som bestyrelsesmedlem og PR ansvarlig for hele Åstrup IF.

Frede Storborg


Tidl. gymnasielærer, forfatter, astrolog. Far til Maria Zelina

Vita Storborg


Tidligere højskoleforstander, forfatter, astrolog og samtaleterapeut.

Mor til Maria Zelina

Storborg navnet


Læs historien om familien Storborg
og selve Storborg navnet