Storborg Foredrag og Fitness
Book kurser

Kurser/workshops med Maria Zelina Storborg

Det handler i virkeligheden kun om energi

Hvordan påvirker vi hinanden via energi? Og hvornår er denne påvirkning livgivende og hvornår er den drænende? Et foredrag om hvordan energien, som opstår mellem mennesker, påvirker vores liv.

Foredraget er baseret på bogen af samme navn og beskriver energipsykologiens grundprincipper.

Du vil blive indført i, hvorfor energi påvirker os, og hvad vi kan gøre ved det og dermed ændre på problemer i parforhold - eller med depression og energimangel, stress, sygdom og andre ubehageligheder i dagligdagen. Foredragsholderen har stor erfaring med at gøre denne uhåndgribelige påvirkning af vores liv let forståeligt. Hun har desuden specielt designet en meditation til at arbejde med energien mellem mennesker.

Opnå dine mål

(om LEA-modellen)

Fra den første lyst til opnåelsen af et mål eller ønske gennemgås tre energetiske faser: Lyst, energi og accept.

Først skal man have lyst både på det bevidste og det ubevidste plan. Dernæst skal energien være til stede, så man har brændstof til at handle det ud i livet og endelig skal vi acceptere vores nye rolle. I foredraget gennemgås indholdet af faserne samt hvad vi selv kan gøre for at gennemleve dem hurtigere og dermed opnå vore mål hurtigt og ubesværet. Foredraget et baseret på energipsykologien som beskrevet i bogen ”Det handler i virkeligheden kun om energi”.

Foredragsholderen har desuden specielt designet en guidet meditation til at arbejde med den såkaldte LEA models tre faser.


Bliv stressfri og få ny energi!

Stress handler i virkeligheden ikke om arbejdsmængde, for er cirkulationen til stede, kan selv den største arbejdsmængde ordnes med lethed og glæde. Men har vi ikke cirkulation til at skabe energi, kan selv de mindste opgaver virke uover-kommelige. Foredraget forklarer udfra energipsykologien, hvorfor stress opstår og hvordan man kan bruge meditativ visualiserng til at lave ændringer  i livet, der vil afspejle sig i vores stress-niveau og give ny energi

Skræddersyet kursus eller workshop om valgfrit emne belyst ud fra energipsykologien.

Det kan fx være emner lige fra overskud i dagligdagen, parforhold, konflikter, stress, depression, over opnåelse af mål til meditation, daglig spirituel praksis og spirituel udvikling. Kontakt mig med jeres ønsker og jeg tilrettelægger foredrag eller workshop af kortere eller længere varighed specielt til jer.


Pris for et kursusforløb aftales individuelt, da det afhænger af bl.a. timeantal. Der må påregnes kørsel samt overnatning, hvis nødvendigt.


For booking kontakt: MariaZelina@Storborg.dk eller tlf: 71 99 66 77