Storborg Foredrag og Fitness
dans og fitness

FAST HOLDTRÆNING

Hver uge har Maria Zelina faste hold i Zumba, Yoga og CrossDance følgende steder:

Åstrup Fitness

Grenaa

Du kan også booke Maria Zelina til at komme ud til dit arrangement fx:


  • polterabend
  • fødselsdagsfest
  • firmaarrangement
  • eller anden festlig anledning


Det er sjovt, festligt og får smil frem på læben på deltagerne. Alle kan være med! 

Arrangementet målrettes gruppens sammensætning i forhold til niveu og indhold.


Pris pr. time kr. 1000,- + kørsel. 


Maria Zelina Zumba kan også bookes til fx motionsdage på skoler eller for firmaer.

Der tilbydes en lang række forskellige typer holdtræning:

Yoga

Hatha Yoga 

Maria Zelina guider en yoga-time, hvor alle kan være med - uanset om man har prøvet yoga før eller ej. Der tages hensyn til holdets sammensætning og intentionen med timen.


Praksisen starter med en intro, hvor vi sætter intensionen og manifesterer den energi, der skal arbejde i kroppen, mens vi bevæger os. Der arbejdes igennem en række stræk og styrkeøvelser samt korte flow-sammensætninger med at opnå den intension, der er sat for timen fx forlængelse og afbalancering af centerlinje og rygrad både fysisk, men også generelt i livet.


Der sluttes af med en guided vidualisering under "Savasana" - den afsluttende hvile.


Kan nemt kombineres med workshop eller foredrag om emner indenfor energipsyologi eller som afslutning på Zumba eller anden træning.

Yoga Dans

Yoga Dans

Maria Zelina guider en yoga-time, hvor alle kan være med - uanset om man har prøvet yoga før eller ej. Der t

Yoga kan være mange ting: Lige fra meditativt over styrkeprægetog dynamisk til fyldt med flow og indviklede stillinger.


I denne time vil vi prøve hvordan enkelte basale yoga stillinger kan sættes sammen til små dansende flow til musik.


Instruktør Maria Zelina har levet et liv fyldt med meditation ogspiritualitet og har samtidig mange års erfaring med fitness dans, hvilket gørhende i stand til at kombinere de spirituelle og styrkende egenskaber frayogaen med dansens glæde.

Zumba Fitness

Zumba fitness®

Indenfor fitness-dans, er Zumba® nok verdens største og mest populære koncept.


Musikken er en blanding af latinamerikansk og international musik, hvor man kommer  igennem mange forskellige stilarter og danser til musik fra hele verden. 

Zumba er for ALLE og du behøver ikke kunne hverken teknik eller koreografi.


Zumba er effektivt til både vægttab, kodition og toning af kroppen. Samtidig er det sjovt, mens du får pulsen op, for brugt alle muskler samt får sved på panden.


Der ligges vægt på at opnå glæde igennem dansen, og der er derfor ingen krav eller rigtig måde at gøre det på, men tilegn bevægelserne til dig og motificer, så det passer til dig og din krop.

Zumba Step

Zumba step®

Indenfor fitness-dans, er Zumba® verdens største og mest populære koncept. Musikken er en blanding af latinamerikansk og international musik. Det nyeste skud på stammen er Zumba®Step.


Denne time består af 40 % Zumba-dansetrin, 30 % stepaerobic-trin og 30 % fitness-trin, og giver dig en sveddryppende workout som brænder kalorier og sætter ekstra fokus på toning af baller og lår.


Timen er for dig, der gerne vil bevæge dig til lækker musik i en energifyldt atmosfære, hvor du kan være sikker på at tempoet er højt og du får sved på panden.


Som ved alle de andre Zumba®-timer får du en sjov, energisk og fed træningstime. Alle kan deltage. Har du problemer med dårlige knæ eller lignende, kan alle trinene på steppen også laves på gulvet.


Til denne time er det nødvendigt at der er adgang til step-bænke. Efter aftale kan disse medbringes af instruktøren.

Jumping Fitness

Jumping Fitness®

Jumping Fitness er en sjov og effektiv træning på små trampoliner til musik. Vi laver små lette serier af forskellige typer hop fx med knæløft, twist, hop med samlede ben, skihop og meget mere.


Timen styrker både balance og kondition og træner især kernemuskulaturen. Trampolinens støddæmpende virkning gør, at vore led ikke bliver belastet på samme måde som fx ved alm. hop og løb, men det er en god idé (for de kvindelige deltagere) med en god sports-BH.


Vi arbejder på trampolinen hele timen, både stående, siddende og liggende. Selv om vi bliver udfordrede og får sved på panden, så vil humøret med garanti være højt hele timen igennem.


Holdtypen kræver adgang til Jumping Fitness trampoliner.

Dans dig glad!

Dans Dig Glad

Kom og dans livsglæden frem. Vi laver et frirum, hvor vi ikke tager os selv for alvorligt, men giver os selv lov til at bevæge os på måder, som vi normalt ikke gør.


Vi kommer igennem en hel række forskellige stilarter og vil både lege, at vi er med i Vild med Dans, er den sejeste streetdanser og den flotteste ballerina.


Koreografierne er nemme og lette at følge, så alle kan være med, og vi holder naturligvis pauser undervejs. Udfordringer med kondition eller små skavanker er ingen hindring, da man let kan modificere bevægelserne, så de passer til den måde, vi individuelt bevæger os på.


Alle vil komme til at danse, så sveden springer og alle muskler i kroppen bliver motioneret – især smilebåndet. Der er intet rigtigt og forkert – det handler om at mærke glæden ved dans og bevægelse og simpelthen nyde musikken. Eventet er for alle1


Power Dance

Power Dance

Denne dag vil vi give den ekstra gas i dansen. Vi vil bruge små og store muskelgrupper samtidig med at konditionen bliver testet. Der er indbygget mere tonong, mere tempo og mere elektronisk musik.


Det er alt i alt en time med ekstra power, men stadig med fokus på dejlige dansende bevægelser og lækker musik.


Alle kan være med, du behøver ikke at kende hverken trin eller teknik i forvejen – og du kan selvfølgelig tage de pauser, du har brug for.

Zumba-instruktør Maria Zelina er kendt for sit smittende humør og store danseglæde.

Zumba Toning

Zumba toning®

Zumba toning® kombinerer Zumbas sjove dansebevægelser med opstrammende styrkeøvelser med maracas-lignende Zumba Toning Sticks (lette håndvægte) for at træne specielt overkroppens muskelgrupper i takt med den karakteristiske energifyldte musik.


Du vil styrke både kropsbevidsthed, koordination, styrke og kondition. Du vil få smil på læben og sved på panden samtidig med at du bevæger dig til forskellige stilarter og på måder du måske ikke er vandt til. Timen er samtidig med styrke og konditionselementerne fyldt med dans og glæde.


Alle kan være med og jeg lover, at du får en sjov og afvekslende dansetime med ekstra toning af skuldre, arme, lår og mave.


Timen kan også kombineres med alm. Zumba fitness eller Zumba step.

Zumba Gold

Zumba gold®

De populære trin køres ned på et niveau hvor alle kan være med. Du får den samme gode time, men i lidt lavere tempo og med en let reduceret sværhedsgrad.


Alle kan være med og vi lover at du får en sjov og afvekslende dansetime, hvor du samtidig får brugt din krop og får din puls i vejret.

 

Alle kan deltage, mænd og kvinder, unge som ældre, tykke som tynde. Zumba gold er oprindeligt udviklet til begyndere, ældre, skadesramte eller handicappede.

Zumba tilrettelagt for mænd

Zumba® specielt for mænd!

Mange tyr til rapelling eller faldskræmsudspring for at udfordre sig selv. Nu kan du prøve en anderledes måde at udfordre en gruppe hovedsageligt bestående af mænd og opleve en anderledes gruppedynamik.


Maria Zelina  er en af de få instruktører i Danmark, der har stor erfaring i at undervise mænd i  den modne alder i Zumba.  Hun har sammensat en speciel time med  koreografier specielt velegnet for mænd!


zumba m mænd 2

Zumba med juletema

Julezumba

Zumba® med jule-tema

Spark julen i gang med en glad dansetime fyldt med både klassiske, nye, sjove og frække julesange. Perfekt som indslag til julearrangementet eller før julefrokosten.


Vi ryster julesulet igennem, og giver julehumøret et ekstra tak opad - instruktøren deler endda julegaver ud til de heldige! Kom gerne i ført nissehue eller lign. Alle kan være med!

Vild med Dans

Vild med Dans

Kom til en festlig Zumba time, hvor vi danser til Vild med Dans stilarterne, så du rigtig er i stemning til Vild med dans i TV.

Du vil føle dig som deltager i Vild Med Dans – dog uden at skulle lære al teknikken, men kan koncentrere dig om danseglæden. Du meget gerne komme i den store balkjole eller en lille latinsag – bare husk dine almindelige træningssko!


Zumba-instruktør Maria Zelina er kendt for sit smittende humør og store danseglæde.

Dans til dansk musik

Dansk til dansk musik - fx i forbindelse med Spil dansk ugen

Kom til et Zumba® tema-party, hvor vi udelukkende danser til musik fra danske kunstnere i anledning af ”spil dansk ugen”.

Vi kommer som altid igennem flere forskellige stilarter og vil med garanti få sved på panden i en glad time med svingende hofter og sjove bevægelser. Du vil motionere musklerne i hele kroppen – også smilebåndet. Alle kan være med! Zumba-instruktør Maria Zelina er kendt for sit smittende humør og store danseglæde.

Maria Zelina Storborg er certificeret instruktør i Hatha Yoga, CrossDance,
Zumba® (flere typer), Circl Mobility og Jumping Fitness® samt uddannet fitness instruktør.


Hun holder sig jævnligt opdateret gennem kurser og masterclasses samt deltagelse i andre instruktørers timer.

For booking kontakt:

 

Fitness@Storborg.dk


eller tlf: 71 99 66 77