Zumba & fitness

Du kan booke Maria Zelina til at komme ud til dit arrangement fx:

  • polterabend
  • fødselsdagsfest
  • firmaarrangement
  • eller anden festlig anledning


Det er sjovt, festligt og får smil frem på læben på deltagerne. Alle kan være med! 

Arrangementet målrettes gruppens sammensætning i forhold til niveu og indhold.


Pris pr. time kr. 750,- + kørsel. 


Maria Zelina Zumba kan også bookes til fx idrætsdage og kan tilbyde en lang række forskellige typer holdtræning:

zumba m mænd 2
Julezumba

Zumba fitness®

Indenfor fitness-dans, er Zumba® pt. nok verdens største og mest populære koncept. Musikken er en blanding af latinamerikansk og international musik.

Zumba er for ALLE og du behøver ikke kunne danse.


Zumba er effektivt til både vægttab og toning af kroppen. Samtidig er det sjovt, mens du får pulsen op og sved på panden, effektiv kropstræning med glad musik og masser af energi. Fedtforbrændende og konditionsgivende danseoplevelser som er starten til en positiv forandring.


Zumba er for dig, der gerne vil bevæge dig til lækker musik i en energifuld atmosfære, hvor du kan være sikker på at tempoet er højt og du får sved på panden.

Zumba step®

Indenfor fitness-dans, er Zumba® verdens største og mest populære koncept. Musikken er en blanding af latinamerikansk og international musik. Det nyeste skud på stammen er Zumba®Step.


Denne time består af 40 % Zumba-dansetrin, 30 % stepaerobic-trin og 30 % fitness-trin, og giver dig en sveddryppende workout som brænder kalorier og sætter ekstra fokus på toning af baller og lår.


Timen er for dig, der gerne vil bevæge dig til lækker musik i en energifyldt atmosfære, hvor du kan være sikker på at tempoet er højt og du får sved på panden.


Som ved alle de andre Zumba®-timer får du en sjov, energisk og fed træningstime. Alle kan deltage. Har du problemer med dårlige knæ eller lignende, kan alle trinene på steppen også laves på gulvet.


Til denne time er det nødvendigt at der er adgang til step-bænke. Efter aftale kan disse medbringes af instruktøren.


Zumba toning®

Zumba toning® kombinerer Zumbas sjove dansebevægelser med opstrammende styrkeøvelser med maracas-lignende Zumba Toning Sticks (lette håndvægte) for at træne specielt overkroppens muskelgrupper i takt med den karakteristiske energifyldte musik.


Du vil styrke både kropsbevidsthed, koordination, styrke og kondition. Du vil få smil på læben og sved på panden samtidig med at du bevæger dig til forskellige stilarter og på måder du måske ikke er vandt til. Timen er samtidig med styrke og konditionselementerne fyldt med dans og glæde.


Alle kan være med og jeg lover, at du får en sjov og afvekslende dansetime med ekstra toning af skuldre, arme, lår og mave.


Timen kan også kombineres med alm. zumba fitness eller Zumba step.

Zumba gold®

De populære trin køres ned på et niveau hvor alle kan være med. Du får den samme gode time, men i lidt lavere tempo og med en let reduceret sværhedsgrad.


Alle kan være med og vi lover at du får en sjov og afvekslende dansetime, hvor du samtidig får brugt din krop og får din puls i vejret.

 

Alle kan deltage, mænd og kvinder, unge som ældre, tykke som tynde. Zumba gold er oprindeligt udviklet til begyndere, ældre, skadesramte eller handicappede.

Zumba® specielt for mænd!

Mange tyr til rapelling eller faldskræmsudspring for at udfordre sig selv. Nu kan du prøve en anderledes måde at udfordre en gruppe hovedsageligt bestående af mænd og opleve en anderledes gruppedynamik.


Maria Zelina  er en af de få instruktører i Danmark, der har stor erfaring i at undervise mænd i  den modne alder i Zumba.  Hun har sammensat en speciel time med  koreografier specielt velegnet for mænd!


Zumba® med jule-tema

Spark julen i gang med en glad dansetime fyldt med både klassiske, nye, sjove og frække julesange. Perfekt som indslag til julearrangementet eller før julefrokosten.


Vi ryster julesulet igennem, og giver julehumøret et ekstra tak opad - instruktøren deler endda julegaver ud til de heldige! Kom gerne i ført nissehue eller lign. Alle kan være med!

STRONG by Zumba™

STRONG er en musik styret og gennem-koreograferet HIIT time med fokus på squat, lounges, burbies, planke, knæløft og andre øvelser med egen kropsvægt.


Det er en højintens time, der toner hele kroppen til moderne musik mixet direkte til at passe til øvelserne af mega-produceren Timbaland. Øvelserne og intensititeten udvikler sig hele timen igennem, men der er også indkoperet små pusterum.


Du er garanteret sved på panden og en stærk oplevelse! De fleste kan være med, da der er mulighed for at modificere øvelserne - eller gøre dem hårdere!

Jumping Fitness®

Jumping Fitness er en sjov og effektiv træning på små trampoliner til musik. Vi laver små lette serier af forskellige typer hop fx med knæløft, twist, hop med samlede ben, skihop og meget mere.


Timen styrker både balance og kondition og træner især kernemuskulaturen. Trampolinens støddæmpende virkning gør, at vore led ikke bliver belastet på samme måde som fx ved alm. hop og løb, men det er en god idé (for de kvindelige deltagere) med en god sports-BH.


Vi arbejder på trampolinen hele timen, både stående, siddende og liggende. Selv om vi bliver udfordrede og får sved på panden, så vil humøret med garanti være højt hele timen igennem.


Holdtypen kræver adgang til Jumping Fitness trampoliner.

zumba m mænd

Maria Zelina Storborg er certificeret instruktør i Zumba® (flere typer), STRONG® og Jumping Fitness® samt uddannet fitness instruktør. Hun holder sig jævnligt opdateret gennem kurser og masterclasses samt deltagelse i andre instruktørers timer.


Se certifikationen for Zumba® her!

Se certifikation for STRONG her!

Se bevis for Fitness Instruktør udannelsen her!

Ballroom Fitness Certificering

Billedet viser modtagelsen af diplomet for Jumping Fitness® 


Du kan deltage i Maria Zelinas timer her:


Du kan også booke Maria Zelina til at komme ud til dit eget arrangement

Pris pr. time kr. 750,- + kørsel. 

Jeg skræddersyer eventet så det passer til lige din gruppe!

For booking kontakt:

 

MariaZelina@Storborg.dk


eller tlf: 5356 8009

Maria Zelina Zumba logo