Storborg Foredrag og Fitness
Maria Zelina Storborg

Maria Zelina Storborg


Maria Zelina er født i 1977. Foredragsholder og forfatter til bogen ”Det handler i virkeligheden kun om energi” samt redaktør på bøgerne "Projektioner", "Metoden" og ”Karma og Karma-astrologi”.


Psykoterapeut med speciale i energipsykologi. Har arbejdet med selvudvikling i ca. 25 år og undervist i energipsykologi i over 20 år og har specialiseret sig i at forklare dette energetiske verdensbillede samt give redskaber derfra til begyndere.


Zumba-instruktør og har licens til at undervise i Zumba Fitness, Zumba gold, Zumba toning, Zumba step; Ballroom Fitness samt STRONG og Jumping Fitness. Desuden fitness-instruktør og kan også køre holdtræning med styrketræning og core-ball og meget andet. 


Stor ledelseserfaring, har arbejdet 17 år som administrator og viceforstander på Væksthøjskolen. Har bl.a. en kontoruddannelse, Højskole Pædagogisk Uddannelse og er eksamineret HR-konsulent. Arbejder nu som Head of Costumer Experience for Danmarks største solkæde samt konsulent for hele koncernen fra hovedsædet i Grenå.


Har i adskillige år fungeret som simultantolk ved spirituel undervisning på engelsk og har udviklet en unik evne til at oversætte budskaberne direkte fra kilden.


Er vokset op i et spirituelt miljø og har modtaget individuel spirituel vejledning hele livet. Datter af astrolog, forfatter og højskoleforstander Vita Storborg, som hun i mange år har arbejdet tæt sammen med.


Kontakt: MariaZelina@Storborg.dk